Kártya szabályzat

Kártya szabályzat

Szinga Sport Kft. Törzsvásárlói kártya szabályzat

2020.12.14

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Szinga Sport Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

A Szinga Sport Kft. a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. A Szinga Sport Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

A törzsvásárlói kártya nyújtotta kedvezmények csak lakossági vásárlás esetén érvényesek.

A törzsvásárlói kártyát kizárólag magánszemélyek tudják felhasználni. Törzsvásárlói kártya érvényesítése esetén kizárólag a törzsvásárlói kedvezmény jogosultja számára tudunk az összegről ÁFA-s számlát kiállítani. Amennyiben a vásárló személyétől eltérő harmadik fél, gazdasági társaság vagy egyéb jogi személy számára kíván ÁFA-s számlát igényelni, úgy a törzsvásárlói kedvezményét nem tudja érvényesíteni.

A Szinga Sport Kft. fenntartja a jogot, hogy a Törzsvásárlói Kártya szabályzatot megváltoztassa, a szabályzatot az aktuális Törzsvásárlói kártya Szabályzatban publikálja.

Kedvezmény kuponok

A Törzsvásárlói rendszer keretein belül kapott kedvezmény kuponok egyszer felhasználhatók, készpénzre nem válthatók és egy összegben levásárolhatóak.

Amennyiben több kedvezmény kuponnal rendelkezik, azokból egy vásárlás alkalmával egy kupon használható fel. Egyéb akciókkal nem áll módunkban összevonni a kedvezményeket/kuponokat.

A kuponok érvényességi idejéről belépés után fiókjában tud tájékozódni.

Kérjük, rendszeresen ellenőrizze fiókját, hogy ne maradjon le semmilyen kedvezményről vagy ajánlatról.

A kuponok érvényességi idejét lejáratot követően nem áll módunkban hosszabbítani.

Elállás esetén a kedvezmény kuponokat eredeti lejárati idővel van lehetőségünk visszaállítani.

A kedvezmény kuponokkal való visszaélés büntetőjogi felelősséget von maga után.

Amennyiben vásárlásakor nem tudja felmutatni Törzsvásárlói kártyáját, utólag nem áll módunkban vásárlását rögzíteni a Törzsvásárlói programunkban!

Kérjük mindig mutassa fel a regisztrációja során kapott kártyaszámát, hogy Törzsvásárlói programunk nyújtotta kedvezményekben részesülhessen!

Ha online vásárlásai során nem használja fel Törzsvásárlói kártyáját a rendelés leadásakor, utólag sajnos nem tudjuk rögzíteni vásárlását Törzsvásárlói programunkban.

Kérjük, hogy mindig gondoskodjon arról, hogy a rendelés leadásakor használja fel Törzsvásárlói kártyáját, vagy ha az online felületen nincs erre lehetőség, akkor rögzítse a profilban rendelés leadása előtt a regisztráció során kapott kártyaszámát. Így biztosítani tudja, Törzsvásárlói programunk által nyújtott kedvezményeket.


Kártyaérvényesség

A Szinga Sport Kft. Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

Ügyfél kártyájának letiltása: Az ügyfél tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 5 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél adatainak törlése: Az ügyfél tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 10 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok törlésre kerülnek.

Ajándékkártya

A befizetett összeg A Szinga Sport Kft. kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Az ajándékkártya összege készpénzre nem váltható

Igénybevétel helye

Az aktuális üzleteink listáját a honlapunkon megtalálja.

A törzsvásárlói kártyán található kuponokat az alábbi üzletekben nem tudja beváltani: Biatorbágy Dorko, Biatorbágy Playersroom, Miskolc Plan B, Polgár M3 Oulet Center Dorko, M3 Outlet Center Playersroom, Szada Sportfactory

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva lehet.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Szinga Sport Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló az online regisztráció kitöltésével és elküldésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Szinga Sport Kft., minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Szinga Sport Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Szinga Sport Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik!

A Törzsvásárlói kártya valamint a rajta lévő információk törlése

A Törzsvásárlói kártya illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 5 évig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 2 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 10 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacsere igényét a regisztrációs e-mailről a szingasport@playersroom.hu címre küldött üzenet formájában kezdeményezheti.

Elérhetőségek

Szinga Sport Kft.

székhely: 1038 Budapest, Tündérliget u 2.

Adószám: 10318102-2-44

Cégjegyzékszám: 01-09-370331

Cégbíróság: Pest megyei Bíróság mint Cégbíróság

Tel: 06-1/220-99-13 (nem ügyfélszolgálat)

Fax: 06-1/251-54-79 (nem ügyfélszolgálat)

E-mail: szingasport@playersroom.hu (nem ügyfélszolgálat)